Het Toernooi

Al sinds 1974 organiseert TV Hoofddorp het inmiddels traditionele “TV Hoofddorp Open”, met dit jaar alweer de 44ste editie van het TV Hoofddorp Open.

44ste TV Hoofddorp Open met wederom als hoofdsponsor: Dionar ICT Service Partner

Sinds 2015 is Dionar ICT Service Partner van het TV Hoofddorp Open. Met Dionar hebben we een lokale sponsor binnen weten te halen. Het toernooi zal dan ook vanaf nu Dionar Open 2018 @ TV Hoofddorp heten. Veel van onze sponsoren blijven het toernooi trouw en zijn wederom dit jaar baan- of toernooisponsor. Het Dionar Open 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door: CleverDisplay, CompetitieStand, Dionar ICT Service Partner, Pro-Admin, Health City, CoolCreations B.V., TennisDirect, VDR Verkeersopleidingen en Wijnhandel-Slijterij Wittebol Wijn. Indien u ook geïnteresseerd bent om te sponsoren, neem dan contact op via ons e-mailadres:  opentoernooi@tvhoofddorp.nl

Er wordt wederom niet op rating gespeeld tijdens het Dionar Open 2018!!!

Het Dionar Open 2018 wordt gespeeld op twaalf gravelbanen, waarvan er tien zijn verlicht. Bij slecht weer kan er uitgeweken worden naar indoorbanen in de omgeving van ons park. Van 28 juli t/m 5 augustus spelen wordt er in 44 categorieën in de speelsterkte 3 t/m 8 voor de 44ste keer gestreden om de hoogste eer. Deelname aan het Dionar Open 2018 staat open voor iedereen met een geldige KNLTB-pas.

Er wordt wederom een NRT georganiseerd tijdens het Dionar Open 2018!!!

Vorig jaar hadden we voor het eerst een NRT op TV Hoofddorp. Dit jaar gaan we dat ook weer aanbieden. Voor de heren is er zelfs een upgrade naar een NRT** aangevraagd en die aanvraag is gehonoreerd. Dat belooft weer hoogstaand tennis op ons mooie park.

Inschrijven gaat sinds dit jaar via Toernooi.nl!!!

Sinds dit jaar heeft de KNLTB al de toernooien verplicht gebruik te maken van TTP als toernooipakket. Dit houdt automatisch in, dat je je dient in te schrijven via Toernooi.nl. Klik [HIER] om direct naar de inschrijflink te gaan!

Check regelmatig de website voor nieuwe updates.

De wedstrijdleiding
Margret, Jitske, Diana, Arne, Mark & Sander